VIKEND-REVOLUCIJA u klubu HARD PLACE

vikend
Zagrebački sastav Vikend-revolucija će u subotu, 16. svibnja,u zagrebačkom klubu Hard Place održati promociju dugoočekivanog debitantskog albuma “Legato pop”.
Album sadrži dvanaest autorskih pjesama na hrvatskom jeziku koje fluktuiraju između popa, rocka, reggaea i funka. Glazbu i tekstove potpisuje Hrvoje Prpić, aranžmani su djelo Vikend-revolucije i Marka Gaćine, koji je napravio i produkciju, a za dizajn omota je zaslužan Luka Vucić. “Legato pop” je najavljen odlično prihvaćenim singlovima i videospotovima “Apsolutno slobodan”, “Sviramo” i “Do sjevera” te EP-em “Naša kuća”, a u Hard Placeu će posjetitelji premijerno moći pogledati i novi spot Vikend-revolucije “Mama, budi jamac!”.

Sam naslov daje naslutiti da pjesma progovara o teškom životu između skijanja i sunčanja te o bjesomučnoj potrazi za zainteresiranim financijerima takvog života. U ovom slučaju, to je mama, što je potpuno u skladu sa starohrvatskom tradicijom i navadom. Spot je režirao i snimio Luka Vucić, glumili su svi članovi benda te jedna prava i autohtona mama. Logično, mama je i financirala spot.
Novi singl, novi spot i promociju albuma prvijenca pogledajte i poslušajte u subotu u Hard Placeu gdje će nastupiti i nekoliko posebnih gostiju. Veseli događaj počinje točno u 22 sata, ulaz je besplatan, a dozvoljene su dobrovoljne donacije za mamu, kako bi joj članovi benda napokon vratili dug za snimanje spota.