Ljetna za ljeto Filipa Dizdara

filip

Filip Dizdar predstavlja novu pjesmu, vedrijeg ritma i prigodnog naslova „Ljetna“. Naziv je to pjesme kojom je Filip razbio rutinu i okušao se u drugom glazbenom pravcu.
Autor teksta „Ljetne“ pjesme je Filip Dizdar, a kao autori glazbe snage su udružili Filip Dizdar i Alan Dović koji je zaslužan i za produkciju. Pjesmu je masterirao Dragutim Smokrović – Smokva.

„U zadnje vrijeme slušam i jako mi se sviđa novi val house pjesama koje u sebi imaju akustični prizvuk i gdje je gitara najčešće glavni instrument. Alan je imao super riff na gitari i nekako se ostatak pjesme posložio oko njega. Za “Ljetnu” smo si uzeli vremena da ju završimo i da sve sjedne na svoje mjesto, radili smo ju korak po korak i iako nema puno instrumenata u njoj, svaki je pomno probran. Što se tiče teksta, cilj mi je bio napisati pjesmu koja se može smatrati ljubavnom, ali ne mora nužno biti o ljubavi prema osobi, prepuštam slušatelju da interpretira tekst za sebe.“ Potpuno novi zvuk Filipa Dizdara poslušajte na linku:https://www.youtube.com/watch?v=_22-GrJC1Dw