30.11. novi koncert Nine Badrić u Lisinskom

nina2

U samo par dana od objave solističkog koncerta koji će se održati 25.11. Nina Badrić rasprodala je veliku dvoranu Lisinski. Zbog velikog interesa publike dodatni koncert održat će se u ponedjeljak, 30. studenog.
Nina je vrsna glazbenica koja publiku već dugi niz godina oduševljava svojim talentom i baršunastim glasom. Njezina beskprijekorna karijera koja traje već punih 20 godina uzor je mnogim glazbenicima, a ova lijepa glazbenica bez problema puni sve koncertne prostore dijem regije. Obožava je i publika i struka te je nerijetko proglašavaju najljepšim glasom regije.
Da je i Zagreb željan “svoje” Nine pokazalo se i ovim rasprodanim koncertom, a glazbenica na to kaže: “Zagreb je moj grad u kojem sam rođena i odrasla i presretna sam što ćemo se družiti dva dana. Bend i ja jedva čekamo stati pred publiku, već smo počeli s pripremama. Potrudit ćemo se i ovoga puta prirediti sjajnu svirku i noć za pamćenje.”


Želite li s Ninom u glas pjevati „Dodiri od stakla“, „Takvi kao ti“, „Čarobno jutro“, „Da se opet tebi vratim“, „Moje oči pune ljubavi“ ili aktualnu „Više smo od prijatelja“ osigurajte ulaznice na www.ulaznice.hr i www.eventim.hr.
Prodajna mjesta: Aquarius Music Shopovi (Varšavska 13, Kneza Branimira 29 (ZGB)), blagajna Lisinskog i sva prodajna mjesta u sustavima Ulaznice.hr i Eventim.hr.Cijene ulaznica su: 100 / 130 / 160 / 190 kn do 15. listopada, nakon toga cijene će biti 130 / 160 / 190 / 220 kn.