GRETTA – prvi regionalni silent rock koncert!

greta
Pobjednik ovogodišnjeg “Karlovačko RockOff festivala”, zagrebački rock kvartet “Gretta”, odlučio se za revolucionarnu promociju netom objavljenog, četvrtog studijskog albuma “Boje i mirisi”. U petak, 4. prosinca, s početkom točno u 19 sati, u zagrebačkoj galeriji “Greta” održat će prvi regionalni silent rock koncert “Gretta u Greti”!
Riječ je o audio-vizualnom nastupu – posjetitelji i izvođači će zvuk čuti isključivo putem bežičnih slušalica, a za vrijeme koncerta na zidovima će se prikazivati konceptualne video projekcije, koje je izradio Luka Hrgović, jedan od najboljih hrvatskih producenata videospotova te dugogodišnji suradnik i prijatelj “Grette”.S obzirom da je Karlovačka pivovara pokrovitelj događaja, svi će posjetitelji imati mogućnost uživanja u besplatnom Karlovačkom pivu.

Zahvaljujući odlično prihvaćenim singlovima “Malena”, “Sreća”, “Sjaj” i “Daleko je”, osvojenom Porinu za najbolju vokalnu suradnju, brojnim energičnim nastupima diljem Hrvatske, fenomenalnim koncertima u maloj i velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova te nedavnoj pobjedi na prestižnom “Karlovačko RockOff festivalu”, novi je studijski album “Grette” postao jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja 2015. godine. Kako pjesme s albuma “Boje i mirisi” zvuče u varijanti koju nitko u regiji do sada nije čuo, poslušajte na prvom regionalnom “silent” koncertu “Gretta u Greti”.
Zbog kapaciteta prostora i specifičnih tehničkih uvjeta, broj posjetitelja je ograničen na šezdeset i devet, tako da ulaznica u slobodnoj prodaji neće biti.