U rasprodanom Vintage Industrial Baru, BOA predstavila novi studijski album „Dok glazba traje“

boa

Rasprodanim koncertom u Vintage Industrial Bar-u, grupa BOA predstavila je novi studijski album „Dok glazba traje“ (Menart) te, u gotovo puna dva sata svirke, napravila presjek svoje dugogodišnje karijere. Svi oni koji su bili u Vintageu, složit će se da grupa u ovom novom sastavu zvuči zaista fenomenalno. Gromoglasnim aplauzom publika ih je tri puta vraćala na bis, a oduševljenje nije krio niti frontmen benda – Mladen Puljiz;
„ Glazbeno je Boa došla na jednu novu razinu što je i publika sinoć osjetila. Vokalno i ritam sekcija sada su na nivou koji sam oduvijek priželjkivao i znao sam da će publika to prepoznati. Žao mi je što su neki ostali bez ulaznica, ali bit će još prilika da publika vidi i čuje kako zvuči „nova“ Boa. Highlight nastupa je definitivno bio dolazak Remi i mislim da će aktualni singl „Daleko u proljeće“ trajati jako dugo, kao što traju i neke ostale naše pjesme i to već trideset godina.“

Koncert su otvorili singlom „Svemirski prijatelji“, nakon čega je uslijedila dugačka setlista od čak 22 pjesme. Naizmjenično su se redale stvari s novog albuma poput „Pijesak“, „Pjesma za nju“, „Nešto se promijenilo“… te svima poznate starije pjesme kao što su “Za vezu je potrebno dvoje”, “Svi tvoji poljupci“ i “Tako lijepa” koju su izveli s Remi.
Obzirom da su prije dva mjeseca nastupili kao headlineri na rasprodanom Zagreb Disco Festivalu u Katranu, a sada rasprodali Vintage Industrial Bar, grupa Boa ovim je koncertom još jednom potvrdila svoje mjesto na glazbenoj sceni.
Svi oni koji su sinoć bili na koncertu, mogli su ekskluzivno kupiti limited delux izdanje „Dok glazba traje“. Neki su svoj primjerak albuma već kupili, a oni koji to nisu, mogu to učiniti od ponedjeljka 8.veljače u svim Tisak Media centrima, Dallas, Aquarius , Dancing Bear i Croatia Records CD Shopovima te AlgoritamProfilMozaik knjižarama, Šarenim Dućanima i Maldoror CD Shopovima.
Album je dobio ime prema istoimenom singlu, a ukupno broji 10 pjesama. Članovi grupe Boa, svoje su fanove odlučili nagraditi i dodatnim bonus CD-om koji sadrži još 19 pjesama, odnosno digitaliziranih snimaka, snimanih na magnetofon davnih godina (1975-1977.) iz doba srednjoškolskih dana Mladena Puljiza i Slavka Remenarića. Cijeli ovaj limited edition projekt dizajnerski je uobličila Petra Oreč.