Chris Brown objavio novi singl i dolazak u Hrvatsku

chris
Chris Brown, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, danas slavi 27. rođendan, a obožavatelje je razveselio novim singlom “Grass Ain´t Greener”.Uz to, potvrđeno je da će biti glavna glazbena zvijezda ovogodišnjeg Fresh Island festivala koji će se od od 12. do. 14 srpnja održati na plaži Zrće na otoku Pagu. Chris Brown na Zrću nastupa 14. srpnja, a inače turneju započinje 22. svibnja u Njemačkoj.


Po prvi puta u povijesti petogodišnjeg festivala “Fresh Island” te plaže Zrće, prema zahtjevu samog Chrisa Browna, organizatori će morati izgraditi pompoznu pozornicu na samoj plaži kako bi se mogli zadovoljiti apetiti mnogobrojnih fanova koji imaju jedinstvenu priliku vidjeti Chrisa u Hrvatskoj. Impozantna konstrukcija biti će izgrađena tik do mora, a podij će obuhvaćati cijelu plažu s najvećim VIP platformama ikad viđenim u Hrvatskoj. Festival se dolaskom Chrisa Browna podiže na jednu novu razinu te će ovog ljeta zasigurno biti jedno od top svjetskih glazbenih događanja. Dolazak američke r’n’b zvijezde izaziva velik interes svjetskih medija koji su najavili ovaj događaj.

Brown je dobitnik prestižne nagrade Grammy te čak 190 drugih glazbenih nagrada. Njegov album prvijenac Chris Brown, zasjeo je na prvo mjesto Billboard ljestvice. Do danas je izdao sedam albuma od kojih je pet doseglo platinastu tiražu. Chris je rođen u američkoj saveznoj državi Virginija, pleše od svoje druge godine, a u trinaestoj njegov talent otkriva lokalni produkcijski tim koji je posjetio benzinsku postaju njegovog oca u potrazi za novim talentima. Sudjelovao je u brojnim glazbenim suradnjama.

“Grass Ain´t Greener”.