Luka Nižetić je rođeni zabavljač

nizetic

Prošlog vikenda, mladi splitski glazbenik još jednom je pokazao da je rođeni zabavljač te miljenik svih generacija. U sklopu dana grada Umaga, pred ispunjenim Trgom slobode održao je nezaboravni koncertni nastup. Bila su to puna dva sata čistog adrenalina i užarene atmosfere, a mnogi prisutni su komentirali ‘otkud mu tolika energija? Već nakon uvodne pjesme i energične izvedbe aktualnog singla ‘Ljubav je mukte’ Luka je najavio dobar provod.Nakon toga, nizali su se nezaobilazni hit naslovi poput ‘Proljeće’, ‘Jugo’, ‘Vječno’, ‘Kad zasvira orkestar’, ‘Prava ljubav’ i ‘Amsterdam’.

‘Bez obzira što smo imali nezgodu na putu, gdje nam je pukla guma ništa nas nije moglo omesti da priredimo večer dobre zabave. Imali smo sreće da nas je i vrijeme poslužilo, a već od samog početka i prvih taktova publika je odmah zaplesala i znao sam da će ovo biti još jedna večer za pamćenje. Kada imaš ispred sebe publiku kakva je bila u Umagu, koja osjeća tvoju energiju i prati tvoj ritam, sve je puno lakše i uživaš u onome što najviše voliš. Nastojim da svakog tko je došao na moj koncert rasplešem i učinim ga sretnim i da bar ta dva sata zaboravi na brige i probleme, što često i poručujem kroz svoje pjesme. Nema boljeg osjećaja nego kada vidiš da ljudi s tvog koncerta odlaze s osmjehom na licu.’ rekao je Luka.
Nakon završene svirke, Luka se družio sa svojim mnogobrojnim fanovima te se fotkao s njima i davao autograme.
Nakon Umaga, Luku čekaju brojni nastupi, a prvi sljedeći je već 20.05. u Krapini.
U sklopu promocije posljednjeg singla ‘Ljubav je mukte’, koji je u mjesec dana na Youtubeu pregledan preko 400.000 puta, na Lukinoj službenoj Facebook stranici pokrenuta je nagradna igra ‘OSVOJI MAJICU #ljubavjemukte”.
Ukoliko ju i vi želite imati kako i piše u uputama, dovoljno je da lajkate, sherate i komentirate no detalje o samoj nagradnoj potražite na Lukinom Facebook Fan Page-u. Luka se također pobrinuo da svoje kolege i prijatelje ‘obuče’ u majicu pa su se tako Lana Jurčević, Nataša Janjić, Enis Bešlagić, Marijana Batinić, Gordan Bogdan i mnogi drugi pridružili u širenju poruke da je ljubav mukte.

Djelić atmosfere iz Umaga pogledajte na sljedećem linku