SASSJA u Vintage Industrial Baru kao zagrijavanje za UPRISING REGGAE FESTIVAL

sassja

Najveći slovački festival – Uprising Reggae Festival, ove će godine prvi put prije samog festivala, doći u Zagreb i „ući“ u Vintage Industrial Bar! Svi koji u četvrtak 12.svibnja, dođu na Sassjin koncert, korak su bliže da osvoje 2 besplatne festivalske ulaznica. I naravno, uz dobro društvo korak su bliže dobrom vikendu! Prije nešto više od godinu dana, SASSJA je po prvi puta održala svoj samostalni koncert u Zagrebu. U prepunom Ksetu, već tada pokazala je nevjerojatnu energiju i snagu, a ubrzo nakon toga uslijedili su nastupi na gotovo svim značajnim festivalima u regiji. Sada bogatija za još više iskustva i nastupa u nogama i s 5 singlova iza sebe, koji broje milijunske poglede na YouTube-u, SASSJA se vraća. 12. svibnja održat će koncert u Vintage Industrial Bar-u, a ulaznice su u prodaju putem sustava Entrio.

Uprising Reggae Festival najveći je slovački festival koji će se ove godine održati 26. i 27. kolovoza na jezeru Golden Sands u predgrađu Bratislave. Osim Sassje koja će nastupiti 26.8., festival će na četiri glazbene pozornice ugostiti neke od najpoznatijih i najvećih glazbenih predstavnika dub-a, reggae-a, drum n’ bassa, dancehalla i raggajunglea.
Svjetska atrakcija ALBOROSIE, glamurozna pjevačica NNEKA, TARRUS RILEY, DEAN FRASER, ALAINE…samo su neki od brojnih izvođača koji vas očekuju na jezeru Golden Sands.
Osim izvrsnog line up-a, festival čini posebnim i prekrasna priroda uz jezero koje u vrućim ljetnim danima nudi toliko potrebno osvježenje te niz drugih popratnih aktivnosti.
Više informacija o tome kako do ulaznica za Uprising Reggae Festival pratite na facebook stranici Sassje i Menart BPM.
Na koncertu u Vintage Industrial Baru, Sassja će izvesti „Clash“, „Za raju“, „Jemen“, „PMS“ i još brojne, sada već svima dobro znane, stvari s albuma „Taktički praktično“.
Cijena ulaznica iznosi 35 kuna i mogu se kupiti putem sustava Entrio. Ukoliko ulaznica ostane i na dan koncerta, cijena će iznositi 45 kuna.