SPLITSKI SENTIMENT I URBANI KOLAŽ U NOVOM SPOTU LIBRA

libar

Splitski sastav Libar predstavlja videospot za novi singl „Na putu prema njoj”. Spot počiva na afektu protagonista prema ženskom liku koji utjelovljuje mlada Splićanka Maja Tramontana.Riječ je o još jednom vedrom, brzom, iskrenom i izravnom Librovom hitu, koji će prepoznati svatko tko je uživao u singlovima poput “Kukala”, “Kapi”, “Tuđe oči”… Libarov pečat daje jedinstven vokalni aranžman, u koji je osim neizbježne klapske homofonije, ovaj put utisnut i dašak gospela.


„U spotu za ‘Na putu prema njoj’ vratili smo se korijenima sentimenta i sredine u kojoj živimo. Prateći romantičnu poetiku glazbe i teksta autora Ivana Ivaniševića, autor spota Sina Jakelić ispleo je priču na atributima onoga najljepšeg što smo povukli iz splitskog urbanog kolaža – jedinstvene interijere, poslovično unikatnu kulisu gradskog središta i naivnu i iskrenu emociju posvećenu ljepoti i čistoj, nesputanoj ljubavi“, kažu iz Libra.
„Možemo reći kako smo se u jednom trenutku jednostavno prepustili bolećivom zadovoljstvu uživanja u ljepoti kojom naš grad obiluje a s kojom smo u kontaktu neprestano, samim življenjem u njemu“, zaključuju Librovci.