Ljetna turneja Rundek Cargo Trija počinje na Gradecu

Koncertom koji će se održati 29.lipnja na Platou Gradec u sklopu „35.Večeri na Griču“, Rundek Cargo Trio proslavit će godinu dana od izlaska albuma „Mostovi“, ali i najaviti još jednu ljetnu turneju.
Osim koncerata u sklopu turneje, Trio radi i na novim singlovima pa su tako nedavno predstavili spot za „Džaba“ koji je dostupan isključivo na YouTube kanalu.
Nakon Zagreba posjetit će:
3.7. – PARIZ
6.7. – NOVI SAD
8.7. – VELIKI TABOR
9.7. – ČAKOVEC
13.7. – PULA (FILM FESTIVAL)
16.7. – ZLATIBOR
21.7. – POLUOTOK SVETI PETAR
22.7. – SINJ
4.8. – KOTOR (ART FESTIVAL)
27.7. – IVANJICA

„Mi smo Wedoredos, glazbeni novaki u vječnoj potrazi za odgovorom na iskonsko pitanje: Što bi bilo, kad bi bilo? U našem radu, nalazimo inspiraciju u produkcijskim izazovima. Kad nam je na mastering došla pjesma “Don Juan”, odmah je privukla našu pažnju. Lijepa, snažna rock balada koju Rundek Cargo Trio majstorski oblači u teatralno ruho i uvjerljivo postavlja u bespuća sjete i melankolije uz pomoć drske, na momente čak i apsurdne Izabeline violine. Vođeni potragom za odgovorom na iskonsko pitanje što bi bilo, kad bi bilo, odlučili smo “Don Juana” presvući u neko novo, svjetlije ruho. Poželjeli smo da zbunimo slušaoca i da ga aranžmanskom i produkcijskom iluzijom obmanemo.“ – rekao je Damir Begović
Ulaznice za koncert na Gradecu možete kupiti online putem sustava Eventim i na svim prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 100 kuna. Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cijena će iznositi 120 kuna.