ULAZNICE ZA KENNYA LARKINA i AMIRALIJA U PRODAJI

 

Najjužniji open air festival u Hrvatskoj – CMA Corona Sunsets Festival počinje za nešto manje od 10 dana. Kroz festival će 28. i 29.srpnja prodefilirati desetak DJ-a, a headlineri ovog ekskluzivnog festivala su SIGMA i CLEAN BANDIT DJ SET. Osim njih, još dva svjetska imena samo za ovu priliku dolaze u Dubrovnik – Kenny Larkin i Amirali za čije su nastupe ulaznice od danas u prodaju.

NAPOMENA: Svi posjetitelji koji su kupili ili će tek kupiti jednodnevnu / festivalsku ulaznicu uključuju i nastupe Amiralija odnosno Kennya Larkina.

Prvog dana festivala 28.7. na plaži Banje nastupa najpoznatiji duo svjetske bass scene – SIGMA koji su vlasnici hita „Nobody To Love“ . Pjesma im je donijela dvije nominacije za BRIT nagrade i broji vrtoglavih 200 milijuna pogleda na YouTube-u. U veljači prošle godine singlom “Higher“ najavili su izlazak albuma ‘Life’ kojim su u prosincu 2015. oduševili i fanove i kritiku.

Za after party u Lazaretima pobrinut će se AMIRALI!

AMIRALI je dobro poznat dubrovačkoj underground sceni, a ulaznice za njegov nastup po cijeni od 100 kn možete od danas kupiti putem prodajnih mjesta Eventima i online na www.eventim.hr
Njegovi početci sežu u 2012. godinu kada je objavom LP-a ‘In Time’ oduševio glazbene kritičare i osvojio vojsku obožavatelja diljem svijeta. Ubrzo nakon toga, dobiva poziv da uživo nastupa na jednoj od najcjenjenijih radio postaja u Velikoj Britaniji – BBC Radio1 i kreće na turneju tijekom koje je posjetio neke od najpoznatijih klubova u svijetu; Panorama Bar (Berlin), Fabric (London), D-Edge & Warung (Brazil), Arma 17 (Moscow), Warehouse Project (Manchester), Trade (Miami) i mnogi drugi. Ovaj mladi irsko / kanadski glazbenik čiji je glazbeni stil obavijen mističnosti, a njegov zvuk se može opisati kao avangardna kombinacija electronike, techna & housea, iza sebe ima dva studijska albuma i vlasnik je izdavačke kuće.
Jedan od najvećih radijskih i klupskih hitova u posljednjih desetak godina „Rather Be“ pripada upravo drugom headlineru festivala, odnosno grupi Clean Bandit koja na Banjama 29. srpnja nastupa u formi Clean Bandit DJ seta. Pjesma čiji spot ima gotovo POLA MILIJARDE pregleda na YouTubeu službeno je potvrđena kao jedan od deset najvećih svjetskih i europski hitova u 2014. godini
Za nastavak partya u Lazaretima će se pobrinuti legendarni američki DJ i producent, pripadnik detroitske underground scene – KENNY LARKIN. Glazbena institucija prepoznatljivog melodičnog techno zvuka, na sceni je preko 20 godina, a svojim hipnotičnim nastupima, Larkin je brojnim izdanjima i remixevima potvrdio svoj status techno zvijezde i kod novih generacija.
Larkin će u sklopu CMA festivala nastupiti 29. srpnja u Lazaretima, a ulaznice za njegov nastup od danas možete kupiti po cijeni od 100 kuna također putem sustava Eventim.

Informacije o ulaznicama:

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim (www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava. Popis svih prodajnih mjesta u sustavu Eventim možete pronaći OVDJE.

Cijene ulaznica:

28 i 29.7. FESTIVALSKA ULAZNICA – 280 kn

28.7. i 29.7. JEDNODNEVNA ULAZNICA -150 kn

28.7. AMIRALI@LAZARETI – 100 / 110 kn

29.7. KENNY LARKIN@LAZARETI – 100 / 110 kn