Hokej se vraća u grad – osiguraj svoje mjesto na vrijeme

khl

U prodaji su ulaznice za prvi ciklus domaćih utakmica KHL-a koje možete kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa te preko internetske prodaje na www.ticketshop.hr . Novitet u prodaji su ‘učeničke ulaznice’, točnije ulaznice za djecu u kategoriji od 8-13 godina starosti. Cijena pojedinačne učeničke ulaznice je 20,00 kuna.Za ulaznice kupljene preko interneta kupcima je omogućeno da bez naknade internet kupovine mogu naručiti ulaznice!

Dječja ulaznica za djecu do 7 godina starosti je besplatna, a preko interneta ju je moguće naručiti u sklopu obiteljskog paketa (uz jednu kupljenu odraslu, druga je besplatna).
Osobe s invaliditetom i pratnja imaju pravo na besplatnu ulaznicu koju mogu preuzeti na blagajni Doma Sportova uz predočenje potvrde o invaliditetu.
Medvjedi će prve dvije utakmice sezone odigrati u gostima, a potom se vraćaju u Zagreb gdje će sezonu KHL-a otvoriti u ponedjeljak, 29.08. utakmicom protiv HK Sočija.U iduća četiri dana odigrat će još dvije utakmice: u srijedu, 31.08. s Torpedom (Jaroslavlj) i u petak, 02.09. sa Spartakom (Moskva).Nakon kratkog domaćeg niza, Medvjeda neće biti u Zagrebu sve do zadnjega dana rujna.