IMA NEŠTO U TOME – NOVI SPOT DORIS DRAGOVIĆ I JACQUESA HOUDEKA

doris
Veliki hit „Ima nešto u tome“ u izvođenju dive Doris Dragović i jednog od najljepših muških vokala Jacquesa Hodueka dobio je i svoje video izdanje. U režiji Tonija Banova u prekrasnom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, Doris i Jacques snimili su video za prekrasnu pjesmu koja je već na prvo slušanje osvojila publiku i već nekoliko tjedana ne silazi s liste najemitiranijih singlova na radio postajama. Autori pjesme Vjekoslava i Tonči Huljić i ovog puta su pokazali svoju autorsku širinu i nepogrešivost, a pjesmom još jednom su skrenuli pozornost na mjuzikl „Pacijenti“ čija se premijera, sad već s nestrpljenjem, očekuje 4. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.


“Zaista sam počašćen što sam imao priliku pjevati s Doris Dragović. Poziv me ugodno iznenadio i raditi s njom na ovakvoj pjesmi mi je bilo pravo zadovoljstvo. Pjesma je zaista hit, a ono što je još važnije, je poruka koju nosi, da se vratimo pravim vrijednostima”, rekao je Jacques.
Pjesmu će uživo čuti i svi posjetitelji Jacquesovog koncerta na Ljetnoj pozornici u Opatiji 12. kolovoza na kojem će mu upravo jedna od gošća biti Doris Dragović.
Spot pogledajte na: https://youtu.be/qxqrqu8m2sY.