VEČER AKUSTIČNOG I TVRDOG PANKA – MIDNIGHT CRISIS (Njemačka), DÁŠA FON FĽAŠA (Slovačka)

 

Švapsko-finski leteći cirkus pod imenom Midnight Crisis dolazi po treći put u Agram otvoriti svoja vrata. Prošli put, prije dvije godine, nastupili su u Attacku sa sjajnim kanađanima Hassler i domaćim Kurvama, a ovog puta dolaze u društvu Daše Fon Flaše, slovačkog pank kantautora o kojem ćemo šibnuti riječ dvije nešto malo docnije.

Midnight Crisis satiru humpastičan hardcore punk inspiriran finskim i norveškim 80’s hardcore bendovima tipa Appendix, Bastards i Svart Framtid, a Depressive State, Heratys, Unkind i Nasty Pack samo su neki od bendova u kojima su članovi nekoć svirali ili još uvijek sviraju. Ukoliko ste već bili na nekom od njihovih zagrebačkih koncerata, mogli ste se i sami uvjeriti da se radi o dosta moćnom live bendu, a ako ste ih propustili, ovo je idealna prilika za ispravak!


DÁŠA FON FĽAŠA (Slovačka)
Web: Bandcamp

Pozitivnom veseljaku iz Slovačke, Daši, ovo također nije prvo pojavljivanje u Zagrebu jer se već prije dvije godine u prostoru Grey Rooma predstavio lokalnim tvrdokornim panksima s nešto više od pola sata milozvučne akustične folk pankčine. Na koji način je Daša te večeri šarmirao i naprosto osvojio zahtjevnu zagrebačku publiku, te čija majka crnu vunu prede, dođite i saznajte ove ugodno tople ljetne večeri u Močvari.

Upad: donacija*
*Donacija ne znači mukte. Vjerujemo da ste upoznati s činjenicom da se kombi bendova goni na benzin kojeg je potrebno platiti, a isto tako rentanje istog nije besplatano stoga apeliramo da, ako je ikako moguće, udijelite dvadesetak kuna za donaciju, a ukoliko vam se bendovi svide, kupite ploču, kasetu, cd ili majicu. Hvala!

Močvara – 18.08.2016. s početkom u 22:00

 

https://midnightcrisis.bandcamp.com/album/rawmix-new-shit-2016

 

https://dasafonflasa.bandcamp.com/album/rad-ej-s-m-ako-v-zlej-spolo-nosti-better-alone-than-in-bad-company