PRIPREMITE SE ZA DRUM&BASS -SIGMA 1.LISTOPADA DOLAZI U ZAGREB

sigma
Britanski DJ duo SIGMA 1. listopada stiže u Zagreb! Vlasnici mega hita „Nobody to Love“ zapalit će plesni podij kluba The Best Venue Hall koji je opako zagrizao u novu sezonu dovodeći svjetska imena elektronske scene, a njihov nastup održat će se u sklopu Cartela, novog klupskog programa. Ovaj će party ujedno biti zagrijavanje za najveći skijaško-glazbeni spektakl, KnockOut Snow festival, koji će se ove zime održati na skijalištu Les Orres u Francuskoj.

Iza imena SIGMA su višegodišnji prijatelji, Cameron Edwards i Joe Lenzie, koji zajedno surađuju još od koledža. Popularni DJ dvojac potpisuje hit „Nobody to Love“ koji im je donio preko 200 milijuna pogleda na YouTube-u i dvije nominacije za BRIT nagrade. SIGMA privlači velika glazbena imena tako da su do sada surađivali s Elie Goulding, Kanye Westom, Palomom Faith te Ritom Orom. Sigurno ste ih čuli nebrojeno puta, a sad će vas rasplesati u najvećem hrvatskom klubu.

Cartel svaki mjesec predstavlja jako svjetsko ime, tako da će nakon SIGME u The Best Venue Hallu nastupiti SIGALA – britanski DJ i producent koji se predstavio hitovima ”Say you do”, ”Sweet lovin”’ i ”Easy love”. Na posljednjem singlu ”Give me your love” ugostio je dvojicu vrhunskih glazbenika – Johna Newmana i Nilea Rodgersa.

Na otvorenju Cartela početkom rujna, nastupile su house zvijezde Alex Kenji i Tube&Berger, a klub je privukao mnoge poznate ličnosti od kojih i Eciju Ivušić.

Klub se tek zagrijava s programom, a do Nove godine ima u pripremi još desetak velikih koncerata i DJ gostovanja.