THE FRAJLE U LISINSKOM

frajle

THE FRAJLE osvajaju publiku od 2009. godine. Obradama su se izdvojile od ostalih na glazbenoj sceni i magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja. The Frajle uspijevaju ono što mnogima nikako nije jasno – na jednom koncertu podjednako držati publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu ruske ciganske do aktualnih pop-rock skladbi, te autorskih skladbi. Bit će tako i 10. studenog na predstojećem koncertu The Frajli u zagrebačkoj dvorani „Vatroslav Lisinski“. a ulaznice možetepotražiti u sustavu Ulaznice.hr!

The Frajle su objavile tri studijska albuma, od čega je prvi autorski materijal „Naš prvi album sa putovanja“ poznat po singlovima/spotovima za pjesme Ich liebe Dich, Štiklice, Fina, te Pare vole me (suradnji s Gramophonedzie).
Drugo izdanje EP “A strana ljubavi” objavljeno je u proljeće 2014, a dvije pjesme s ovog izdanja imale su zapažene video spotove – Kad se ljubimo i Za kraj. Aktualno izdanje “B strana ljubavi” je produkt autorskog sazrijevanja i iskustva. Na albumu se nalaze obrade: Imala je lijepu rupicu na bradi i Vo kosi da ti spijam (original pjeva Toše Proeski); potom autorska pjesma Sarajevo, Menjam dane, Luda za tobom itd. Uz to, nedavno su uspješno objavile tri singla – obrade popularnih skladbi: Kap po kap – obrada pjesme Jasne Gospić Zar je voljeti grijeh, Sve smo mogli mi u sjećanje na prerano preminulu autoricu Jadranku Stojaković te Gibonnijevu skladbu Žeđam.