OneRepublic, Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE i mnogi drugi nastupaju na MTV EMA 2016

 

Jedna od najzanimljivijih glazbenih nagrada, MTV EMA 2016, održat će se 6. studenog 2016. godine u Rotterdamu a, kao i obično, na dodjeli će okupiti najveće zvijezde glazbene industrije, neke u publici a neke na pozornici Ahoy Rotterdam dvorane.
Za sada su potvrđeni nastupi rock superzvijezda OneRepublic, trostrutog dobitnika MTV EMA, Brune Marsa, te četiri trenutno najaktualnija nova izvođača, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham i Zara Larsson dok će voditeljica dodjele biti pop zvijezda Bebe Rexha!

Za voditeljicu dodjele MTV EMA 2016 izabrana je pop zvijezda Bebe Rexha! Rexha će ovom prilikom imati i svoj prvi EMA nastup a izvest će neke od svojih hitova, uključujući i aktualni singl “In The Name Of Love.”
Pored prilike da vodi i nastupi na MTV EMA dodjeli, pjevačica iz Brooklyna možda osvoji i MTV EMA nagradu budući da je nominirana za Najboljeg novog izvođača i Najboljeg Push umjetnika.

2016 MTV EMA dodjela prenosit će se uživo na regionalnom MTV kanalu iz Ahoy Rotterdam dvorane u Rotterdamu, u nedjelju, 6. studenog od 20:00 sati.

Glasanje za sve MTV EMA kategorije, uključujući i Best Adria Act, odvija se na linku MTVEMA.com i traje do subote, 5. studenog u ponoć. Nominirani za najboljeg regionalnog izvođača su bendovi Elemental, S.A.R.S. i Siddharta, pjevačica Luce i makedonski reper Toni Zen.