Poslušajte pjesmu Bagrem Sinova ravnice i Sandre Bagarić

 
Ovih dana, Sinovi ravnice zatvaraju jedno poglavlje, a ujedno otvaraju i novo! Spotom za pjesmu „Dunav gospodari“, zatvorit će priču oko albuma „Ljubavnici“, a poglavlje kojim sigurno koračaju u budućnost i najavljuju rad na novom albumu obilježit će pjesma „Bagrem“ koju su snimili u duetu s izuzetnom pjevačicom Sandrom Bagarić.Pjesma Bagrem jedna je od pjesama iz serije Nove TV „Zlatni dvori“, a nakon premijernog prikazivanja prije četiri dana, na Youtubeu je pregledana preko 50 000 puta.

“Kada se spoje Sinovi ravnice i Kneginja čardaša, dobije se emocija s mirisom bagrema, pjesma s porukom u kojoj će svako srce prepoznati svoju ljubavnu priču.” – zadovoljna suradnjom sa Sinovima ravnice rekla je Sandra Bagarić
Bagrem poslušajte na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=ERUu6qouuMo
Snimanje spota za pjesmu Bagrem je u pripremi, a do tada, Sinovi ravnice su odlučili zatvoriti poglavlje svog albuma „Ljubavnici“ i to spotom za pjesmu „Dunav gospodari“.
Spot je sniman u samom centru grada Vukovara, na Vodotornju i na prekrasnoj vukovarskoj Adi, poznatijoj još kao pjeskoviti otok na Dunavu.

Spot „Dunav gospodari“ možete pogledati sada: