Splitski slavuj Pjerino vam donosi Sreću – poslušajte njegov prvi singl

pjerino

Pjerino Ružević još je jedno ime koje je iznjedrio najljepši glas Hrvatske, The Voice. Svega desetak sekundi nakon što su čuli Pjerinov vokal, četveročlani žiri gotovo istodobno je poželio vidjeti tko stoji iza njega. Oduševio ih je live izvedbama „Stay with me“ , „Diamonds“ i „Titanium“ i odmah je bilo jasno da će Pjerino biti nešto posebno.Gotovo dvije godine nakon što je zapjevao u „The Voiceu“, Pjerino predstavlja svoj prvi singl, pjesmu „Sreća“.


Da je Pjerino vokal koji će ostaviti trag na glazbenoj sceni, primijetio je Guido Mineo, poznati producent mnogih hitova (Tony Cetinski, Oliver, itd.).
Kako je u to vrijeme živio i radio u New Yorku, Guido nije planirao ponovno raditi glazbu u Hrvatskoj, no Pjerinov impresivan glas inspirirao ga je da napiše pjesmu ”Sreća” i pokrene suradnju s njim.Zajedno s ko-producentom i glazbenikom s puno radnog staža, Leom Anđelkovićem (Baltazar, Davorin i Bogovići), realizirala se produkcija pjesme, a tekst za pjesmu „Sreća“ potpisuje Pjerino.Snimljen je i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku:https://www.youtube.com/watch?v=fKS9mipJgVU