300. izvedba „Bum Tomice“

scena

Ove subote u 17 sati, pridružite nam se u Maloj sceni na 300. izvedbi urnebesne i nagrađivane predstave “Bum Tomica”, koja je namijenjena svima od pet godina naviše. Nakon izvedbe zasladit ćemo se uz tortu, a pridružit će nam se i Silvija Šesto, autorica istoimenog lektirnog naslova!
„Bum Tomica“ Silvije Šesto jedna je od najpopularnijih hrvatskih dječjih knjiga u četiri nastavka, dok je neki poistovjećuju i s hrvatskim Harryjem Potterom. Životnost i direktnost, humor koncentriran u kratkim pričicama koje su više situacije svakodnevnog života, čini da djeca prepoznaju sebe i identificiraju se sa licima. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i budite dio nezaboravnog iskustva za cijelu obitelj uz Dražena Čučeka, Ivana Grčića, Lanu Gojak i Ivanu Krizmanić!

Autorski tim čine još i dramaturg te redatelj Ladislav Vindakijević, scenografkinja Dinka Jeričević, pomoćnica scenografkinje Marta Crnobrnja, kostimografkinja Danica Dedijer, pomoćnice kostimografkinje Tajana Meštrović i Marta Grbešić, skladateljica glazbe Adriana Kramarić, likovna oblikovateljica Silvija Šesto, fotografkinja Irena Sinković te producentica Vitomira Lončar.Nakon izvedbe gledatelje za sve gledatelje  pripremljena je  torta, a cijelom događanju pridružit će se i Sivija Šesto, autorica istoimenog lektirnog naslova. Ulaznice se za subotnju izvedbu mogu rezervirati telefonski na (01)4683352.