Ploča grupe KUD Idijoti Glupost je neuništiva i dalje je najprodavaniji naslov stranog diskografa u Hrvatskoj

 

Ovoga tjedna album Glupost je neuništiva broji svoj šesti tjedan na vrhu strane Top-liste prodaje, čime je postao prvo inozemno izdanje od Harry’s House (Columbia/Menart) britanskog kantautora Harryja Stylesa sa šest ili više tjedana na broju jedan.

Taylor Swift ima dva albuma u Top 5 – 1989 (Taylor’s Version) (Republic/Universal Music Hrvatska, broj dva) i Midnights (Republic/Universal Music Hrvatska, broj 5), dok na trećoj poziciji nalazimo bend The Rolling Stones s pločom Hackney Diamonds (Polydor/Universal Music Hrvatska). Među pet najprodavanijih je i Peter Gabriel (I/O, Real World Records/Universal Music Hrvatska) na broju četiri.

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 4. do 10. prosinca 2023., a možete je pronaći na stranici top-lista.hr.

Novosti na stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na : Top lista prodaje_strana_50. tjedan