Karlovačko RockOff 2015 u prodaji

kar
Sedamnaest finalista Karlovačko RockOff festivala čije pjesme ovih dana „razvaljuju“ radijski eter, od sada su dostupni i na službenoj festivalskoj kompilaciji „Karlovačko RockOff 2015.“!
Riječ je o izdanju koje na jednom mjestu okuplja trenutno najzanimljiviju domaću rock i off glazbu nove generacije: DarkvuD, The Hunting Dogs, Radio Aktiv, Barbari, Ludwig, Manntra, NoA, Judette, U pol’ 9 kod Sabe, Kopito, Repassage, Baltazar, Rezerve, Jam Ritual, Ante Cash, Gretta i Lucas… Od preko 200 pristiglih prijava, stručni žiri Karlovačko RockOff festivala (Hrvoje Horvat, Damir Martinović Mrle, Jadranka Ivaniš Yaya, Ivan Dečak, Srđan Sekulović Skansi) odabrao je ovih 17 imena koja se upravo natječu za titulu pobjednika festivala, a najbolji među njima, uz vrijedne nagrade, osvojit će i nastup na velikom koncertu Vatre u zagrebačkom Domu sportova, 23. listopada.


Ovo izdanje nasljednik je lanjske, Porinom nagrađene kompilacije RockOff festivala, a stilske raznolikosti ni ovaj put ne manjka – od jazza u elektro ruhu, radiofoničnog popa s indie predznakom, žestokih riffova i distorziranih gitara, pa sve do funkastičnog soula, psihodelije, hip hopa, alter zvuka i etnom obojanog rocka, ovaj će album zaintrigirati publiku i dokazati da u hrvatskim podrumima i garažam itekako ima zanimljive i artistički vrijedne glazbe. „Možemo biti više nego zadovoljni jer na Karlovačko RockOff festivalu imamo najbolji presjek aktualne domaće rock i pop scene, bendove koji su već prepoznati kao cijenjena imena u usponu”, rekao je umjetnički direktor i predsjednik žirija Karlovačko RockOffa, Hrvoje Horvat.
Uz fizičko izdanje u svim CD shopovima, kompilacija je dostupna i na Deezeru: http://www.deezer.com/album/11274722

1 – RADIO AKTIV – STVARNOST IZMEĐU REKLAMA
2 – JUDETTE – RIO
3 – JAM RITUAL – MOVES
4 – DARKVUD – MOJ BUBANJ
5 – U POL’ 9 KOD SABE – STARIMO
6 – NOA – SVE ŠTO ŽELIM
7 – GRETTA – SJAJ
8 – REZERVE – DAJ POLJUBAC
9 – ANTE CASH FEAT. SAŠA ANTIĆ – VAKULA
10 – REPASSAGE – MEDICINA
11 – LUDWIG – DIO SVEMIRA
12 – BALTAZAR – TREBA NAM LJUBAV
13 – BARBARI – BISERJE PRED SVINJE
14 – THE HUNTING DOGS – PETRHA
15 – LUCAS – ZALJUBLJEN
16 – MANNTRA – BIJELI PRAH
17 – KOPITO – KAŠTIGA