„Oko moje sanjivo“ u odličnoj novoj izvedbi Ausswinkl muzikanata

aus
Goransko – istarski ansambl Ausswinkl muzikanti objavili su još jednu zanimljivu obradu legendarne pjesme. Ovog puta radi se o starom hitu Magazina pod nazivom „Oko moje sanjivo“, koji uz prepoznatljiv oberkrainer (polka) zvuk Ausswinkla te potpuno drukčiji aranžman dobiva jednu sasvim novu dimenziju.
Aranžman za pjesmu napravio je Denis Kezele, klarinetist ansambla. Pjesmu „Oko moje sanjivo“ prati i video spot nastao u suradnji benda i snimatelja Mateja Mrvoša.a snimljen je u goranskom mjestu Mrkopalj.

„Oko moje sanjivo je neizostavan komad domaće glazbe, posebno kad se promatraju 80-e godine prošlog stoljeća. Zato i nije bilo teško odlučiti se na obradu ove pjesme, posebice zbog njenog zaraznog ritma i melodije. Nadam se da smo uspjeli napraviti dobru stvar – ono što znam jest to da smo ostali vjerni sebi i svom zvuku koji njegujemo već dugi niz godina. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u objavljivanju ove pjesme i spota, a posebno Saši Polancu koji nam je osigurao prostor za snimanje i pripremio jako dobar juneći gulaš!“, izjavio je Tomislav Vidmar, član benda.

Spot možete pogledati na : https://www.youtube.com/watch?v=RNxfFqTF0Aw&feature=youtu.be