Vokalna skupina Nešpula predstavlja pjesmu „Probudi me“

nespula

Istarska mješovita vokalna skupina Nešpula objavila je svoju prvu autorsku pjesmu pod nazivom „Probudi me“. Lijepa, himnična melodija i bogatstvo ljudskog glasa dolaze do izražaja u ovom singlu za koji je tekst napisala Sanja Brnobić, dok je za glazbu i snimanje zadužen Marijan Jelenić iz grupe Nola.


“Tekst pjesme Probudi me napisala sam za mješovitu vokalnu skupinu Nešpula povodom njihovog desetog rođendana, odnosno desete obljetnice uspješnog stvaralaštva. Pjesma govori o zajedništvu i ostvarenim snovima te iako pomalo sjetna (jer se prisjeća uspomena iz prošlosti), pozitivnog je karaktera, pomalo čak i ljubavnog. Pjesmu sam napisala sa željom da se svatko u njoj prepozna. Ono što je bitno naglasiti jest to da se naslov pjesme simbolično referira upravo na novitet u njihovom radu, odnosno na stvaranje prve autorske pjesme sa željom da nagovijesti novu eru njihovog djelovanja. Vrijeme je za buđenje!“, zaključila je Sanja Brnobić, autorica teksta.

Pjesmu „Probudi me“ prati i spot u režiji Frane Novljana, možete pogledati na sljedećem linku:https://youtu.be/qrQij9PLyhk