Jedan od najljepših kataloga filmske glazbe gostuje na ovogodišnjem Riječnom kinu

kino

Vrijednost ovog kataloga prepoznata je u brojnim poznatim filmovima, kao što je Tarantinov Kill Bill ili Oscarom nagrađeni U dobru i zlu (Silver Linings Playbook), popularnim serijama (Master of None, American Horror Story), ali i obrađena kroz poznata djela kao što su One Night by Mura Masa and Charli XCX ili sada već kultni Phantom grupe Justice.Katalog sačinjavaju i djela izrađena po narudžbi od strane velikog maestra Ennia Morriconea, koji je dobio Oscara za glazbu u filmu Hateful Eight, te glazba iz kultnih horora Daria Argenta poput Suspirie ili Opere!


Na ovogodišnjem Riječnom kinu uz Karlovačko, manifestaciji koja se tradicionalno održava na području Karlovačke županije već sedmu godinu za redom, Bixio će se predstaviti svojim najvećim hitovima! Prva Slušaona bit će održana na rijeci Kupi u Ozlju u četvrtak 20. srpnja, zatim na Korani u Karlovcu 22. srpnja, nakon čega će uslijediti mala turneja preostalim rijekama Karlovačke županije, koju nipošto ne smijete propustiti!
Svakako nam se pridružite na ovoj prekrasnoj manifestaciji koja će biti održana od 14. srpnja do 4. kolovoza na predivnim obalama rijeke Kupe, Korane, Dobre i Mrežnice uz bogat filmski program na valovima glazbe Bixio kataloga!