Severinin ‘Hazarder’ prvi Deezer singl mjeseca

seve

Severinin novi singl ‘Hazarder’ postao je prvi Deezer singl mjeseca – nove top liste koju je predstavila Hrvatska diskografska udruga (HDU) prateći svjetske trendove i sve veći primat streaminga u glazbenoj industriji. U pjesmi i spotu ‘Hazarder’ pojavljuje se i Leon, talentirani mladi glazbenik, za kojeg Severina nije štedjela riječi hvale: ”Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, kojeg je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao.”

Uz prvo mjesto na listi Severina se može pohvaliti s još tri pjesme u 20 najstreamnijih domaćih pjesama u Hrvatskoj. ‘Kuda za vikend’ nalazi se na petom, ‘Mrtav bez mene’ na sedmom, dok je balada ‘Kao’ na desetom mjestu domaće top liste. “Jako sam sretna sto su četiri moje pjesme u prvih 10 na Deezeru sto govori o tome da sam na dobrom putu za novi album. Iznenađena sam što na listi nema pjesme ‘Otrove’ koja je na YouTube-u prešla 50 milijuna pregleda.To je znak da se razlikujete. Samo nastavite tako i želim vam puno sreće!”, izjavila je Severina.

Druga najstreamnija pjesma u mjesecu rujnu bila je ‘Himna generacije’ Dubioze kolektiv, a sa četiri singla na listi može se pohvaliti i Željko Bebek. ‘Ako voliš ovu ženu’ duet s Oliverom Dragojevićem nalazi se na trećem mjestu liste, ‘Gospodari noći’ su na 14. mjestu, ‘Ja po kafanama’ na 16., a ‘Kilometri tuge’ zatvaraju listu s 20. mjesta.
http://www.top-lista.hr/www/deezer-single-mjeseca-domace-092017/