Novi spot Dalibora Hercega – Slaži mi

Dalibor1

“Slaži mi” je četvrta pjesma u nizu povezanih glazbenih video priča Dalibora Hercega kojom najavljuje novi album “Jak u svojoj slabosti”. Nakon uspješnog konceptualnog albuma “Osmi dan” izdanog prošle godine autorski duo surađuje i na novom albumu “Jak u svojoj slabosti” koji drugi je album Dalibora. Glazbu i aranžman u svim pjesama potpisuje sam Dalibor, dok stihove svih pjesama napisao je Giovanni Jakovac.Video spot za pjesmu sniman je u dvorcu “Frankopan” u Kraljevici.
Dvorac izvana izgleda kao utvrda, on nije građen s tom svrhom, već je po svim unutarnjim značajkama sagrađen kao rezidencijalni dvorac. Bio je izuzetno bogato opremljen, obložen crnim i bijelim mramorom . Zidovi su bili ukrašeni pozlaćenom kožom te mnogim slikama i skulpturama. U atriju su vidljivi još dijelovi toga sjaja, a to su prekrasni jonski kapiteli na arkadama kata, ulazni portal na stubištu koje vodi na prvi kat te barokno grlo šterne s dvogrbom obitelji Zrinskih i Frankopana, jedinim takvim zabilježenim.
Radnja video spota bazirana je na nježnim, romantičnim i tajnovitim kadrovima ljubavnog para koji nakon svega što se dogodilo između njih ostaje zajedno u uvjerenju da ljubav uvijek pobjeđuje bez obzira na sve neprilike, oluje, laži koje donosi život.U spotu se pojavljuje posebna gošća Sanja Babić koja je na samom početku ove glazbene i video priče glumila u video spot “1000 obećanja”. Kameru potpisuje Tajči Čekada.

Video spot pjesme možete pogledati na : https://www.youtube.com/watch?v=wMQRwZrAa2A