PRVI HRVATSKI KEČERI U MOČVARI

keceri

Ove se zime Prvi Hrvatski Kečeri ponovno vraćaju u Močvaru kako bi još jednom zabavili vjernu publiku. Finale turnira je zakazano za ovaj nastup, borba u kojoj će se obračunati dvije mlade nade organizacije, fan favorit Hardcore Stevo i kralj ulice Genesis. Pobjednik njihovog meča će imati priliku boriti se protiv aktualnog prvaka Hrvatske za prestižnu titulu.Trenutno je nepoznato protiv koga će se pobjednik turnira boriti zato što se u main eventu večeri bore trenutni prvak Grimm i voditelj programa Arian u meču bez diskvalifikacije. Na prošlom je nastupu u Močvari zakazana i stipulacija za njihov meč – ukoliko Grimm izgubi, ostaje bez pojasa i Arian postaje novi prvak, ali ako Arian izgubi, otpušten je s mjesta voditelja programa Prvih Hrvatskih Kečera.

Šefica kompanije, Suzana Black, je službeno potvrdila tu stipulaciju. Da se podsjetimo, na prošlom je nastupu u Močvari Arian ispao iz turnira te svejedno zahtijevao meč za titulu na temelju svoje pozicije voditelja. Grimm je prihvatio izazov pod uvjetom da ako pobjedi, Arian gubi svoju poziciju. Nakon toga je Arian napao Grimma, a kasnije je (uz pomoć Kaisera Subanovicha) napao i Frozen Firea i Suzanu Black. Pokazavši svoju brutalnost pred svima, Arian je napravio uspješan povratak u ring Prvih Hrvatskih Kečera.
Što se finalista tiče – Hardcore Stevo je već napravio dva velika šoka, izbacivši Hans Grossea i Debelo Đubre iz turnira. Njegova je zadnja borba bila u NFC kavezu te je zasigurno ostavila svoje posljedice. S druge strane, Genesis je imao samo jednu borbu u turniru, izbacivši Double I-a. Pošto je Frozen Fire odustao od turnira, Genesis je automatski prošao u finalu tako da odmorniji ide protiv Hardcore Steve.
Ovaj nastup sadrži brojna neodgovorena pitanja – hoće li se Kaiser Subanovich ponovno pojaviti i pomagati Arianu? Može li Hardcore Stevo prebroditi još jedan veliki izazov u svojoj karijeri i postati glavni izazivač za titulu prvaka Hrvatske? Što je sljedeće za Debelo Đubre, Hans Grossea, Frozen Firea i ostale borce koji su ispali iz turnira? Dođite 17.12. u 21 sat ( upad samo 30 kn )u što većem broju jer će Prvi Hrvatski Kečeri još jednom zapaliti Močvaru.