Začarana Močvara FB Live Sessions: Ana Avramov, Luka Bucić

luka i ana copy

Za Vas u Močvari se idućih tjedana organiziraju svirke gdje će nastupiti neke i neki od najzanimljivijih kantautorica i kantautora iz regije.Ovaj tjedan vam sviraju Ana Avramov, srpska kantautorica s berlinskom adresom, koja će nam otkriti sve nijanse svog dream pop-a i ravničarske melankolije, a poslije nje ćemo uživati u autorskim pjesmama požeškog kantautora Luke, koji će nam predstaviti materijale s još neobjavljenog, debitantskog albuma “Oprost” uz pratnju Antonia Sovčika na klasičnoj gitari.
Četvrtak 30.04.2020. od 21:00 – 22:00  Začarana Močvara Facebook stranici

Ana Avramov
Glazba Ane Avramov je prljavi pop, minimalni pop ili pop minimalizam. Jednostavnost svedene, distorzirane pop forme otvara prostor za ekspresivnost Aninog glasa prepoznatiljive melankolične boje. Njen glazbeni stil kreće se unutar koordinata dream pop-a, shoegaze-a i noise pop-a s izletima u blues, pshilodeliju, indie ili postrock. Anin kontraalt vokal kritika mahom opisuje kao mračan, hipnotički, moćan, intiman, dok je kritika pokušava usporediti s PJ Harvey, Neil Youngom, Bob Dylanom ili Tom Waitsom, ona sama razvija svoj unikatan glazbeni jezik zadnjih godina.

Luka
Luka Bucić je kantautor s Požeškom adresom. Glazbom se počinje baviti još u osnovnoj školi kada pohađa nastavu iz klasične gitare u sklopu osnovne i srednje glazbene škole u Požegi. Prvi izleti izvan okvira klasike događaju se ranih 2000.-ih tijekom kojih u nekolicini lokalnih bendova svira gitaru i prvi put se okušava kao vokalist. U ovom razdoblju nastupa s raznim bendovima na velikom broju kulturnih manifestacija i samostalnih koncerata u Požegi i okolici i Zagrebu. 2007. godine se seli u Zagreb gdje započinje studij medicine uz koji nastavlja sviranje u samostalnom aranžmanu i kao gitarist u metal i heavy metal bendovima.
Ukoliko želite podržati ovaj događaj možete uplatiti donaciju prije, tijekom ili u roku od 15 dana nakon događaja.
Hvala što pomažete da ne presuši vaša i naša Močvara!