Noć mračnog cirkusa 2!

cirkus
Skoro pa točno nakon godinu dana vraća nam se Noć Mračnog Cirkusa! Nekima već poznata večer performansa kada se ukazuju oni koji dahću iz sjene i bulje ispod rešetki kanalizacijskog otvora. Zabava je praćena teškim notama muzičara iz limbične rupe ispod zagrebačkog tramvajskog trakta.Ove godine smo okupili novu generaciju frikova i izopćenika koji će pokazati ono što najbolje znaju. Krug muke, uzemljene štule, labirint suspenzija, ples iz bačve, trake za luđake, prljavu nakazu i iskrivljeni trapez uz mnoge druge gadosti…Znamo da vam je i ovo previše pa o bendovima više informacija uskoro.
.

NEGATIVE SLUG (Zagreb)
Masni i teški zvuci četveročlanog rezidencijalnog benda Noći Mračnog Cirkusa. U dane kada su suvisli zasviraju u ponekim hrvatskim i europskim klubovima. Manijakalno vrištanje i brujanje popratit će migoljenje bića iz crne rupe.

MAČKODLAK (Zagreb)
Krvavo i podmuklo mjaukanje , druga strana ličnosti jednog crnog mačka. Ne čeka noći punog mjeseca kako bi se preobrazio. Nadajte se da vas neće presresti na putu prema Močvari u Noći mračnog cirkusa.

ONAJ KOJEG NEMA (Zagreb)
Ali se čuje preglasno. Ovješen u tami zarobit će vaš um i ostaviti ga pomračenog u hibernaciji. Demon u cirkuskom ruhu. Nakon Lack of Soula i Ill Winda zaposjeda prostor zvucima svojih kolotura.

Ponesite čepiće za uši jer zvuk možda možete kontrolirati, ali ne i potencijalno krvarenje,

ČETVRTAK 22.03.2018. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 40 KN