DANTE predstavlja video spot za pjesmu “Šta Se Radi”

dante
Tim riječima počinje tekst novog singla mladog iločkog repera- Dantea sa zagrebačkom adresom. Pjesma je nakon tri tjedna puštanja u radio eter dobila i svoj video spot.
Spot je sniman na Kordunu, Korani kod Karlovca, vili u Samoboru i ateljeu Esme designe, a u spotu se, osim Dantea, pojavljuje i njegova djevojka Danijela.“Pjesmu sam napisao njoj, u nekoj fantaziji i maštanju nastao je ovaj tekst. Na Korani, gdje odmaramo i bježimo iz grada, u jednom lijepom danu, odmaranja i našeg druženja sa psima, samo je došao tekst za “Šta se radi” rekao nam je Dante.


Režiju potpisuje Tomislav Pulić, poznati dokumentarist koji se prvi puta okušao u stvaranju video spota i slobodno možemo reći – Puliću nemoj da je i zadnji. Snimatelj je Teo Bekavac, dugogodišnji redateljev suradnik i priznati snimatelj raznih domaćih filmova, serija i dokumentaraca koji je također ostavio svoj “touch” na ovom video broju. Glazbu i produkciju potpisuje Silvio Pasarić – Silver”.Nakon pjesama “Za mene pleši” i “Vladar Svemira” na kojoj mu se pridružio i Mario Huljev, “Šta se radi” četvrti je singl s nadolazećeg albuma radnog naziva “Kruha i Igara”. Album bi trebao biti objavljen krajem godine u izdanju diskografskih kuća Sipa Music i Menart.
Spot za pjesmu “Šta Se Radi” pogledajte na : https://www.youtube.com/watch?v=Naa5vLZjvaI&feature=youtu.be