Massimo slavi uspjehe objavom albuma “Sada” na You Tubeu

massimo

Godina 2018. počela je iznimno uspješno za Massima. Nakon hit dueta s grupom Vatra, pjesme “Nama se nikud ne žuri” Massimo je osvojio vrhove top ljestvica singlom Lice varalice, a novi album “Sada” među najprodavanijim je naslovima.Ljetna koncertna turneja gotovo je rasprodana, ulaznica za dva uzastopna nastupa na šibenskoj tvrđavi svetog Mihovila nema i više od mjesec dana prije koncerta, a rasprodan je i prvi kontingent ulaznica za spektakl na Šalati 14. rujna.

“Hvala svima što su dio ovog predivnog putovanja. Na albumu smo dugo radili, surađivali s poznatim imenima, ali i nekim novim autorima. Veselim se ljetnim nastupima i pozivam vas sve da poslušate “Sada” i naravno, prenesete nam svoje mišljenje” – rekao je Massimo kojeg ovog ljeta uz dva šibenska koncerta, čekaju još i Pula, Opatija, Dubrovnik, Trogir, Petrinja… Pokrovitelj koncerata u Šibeniku, Puli, Opatiji te na zagrebačkoj Šalati je Stella Artois.
Kako bi s publikom proslavio uspjehe Massimo je odlučio album Sada objaviti na You Tubeu.Čitav album možete pronaći na linku: https://youtu.be/Qd2NDTMNNCw