Robert Čolina donosi vam “Sve što ima”

Hrvatski Michael Bublé, epitet je koji su dali Robertu Čolini baš svi koji su čuli njegovu novu pjesmu “Sve što imam”, koju će izvesti na ovogodišnjem 68. Zagrebačkom festivalu.
“Imao sam sreću da sam se spojio sa vrhunskim autorom Hrvojem Maljkom koji je napisao pregršt predivnih pjesama koje su godinama čekale pjevača tog glazbenog senzibiliteta. Sudbina je htjela da to budem baš ja i zbog toga sam neizmjerno sretan. Sve pjesme koje mi je napisao, a koji će biti novo poglavlje u mom životu, aranžirao je Darko Sedak Benčić koji je za mene u svoj Big band okupio vrhunsku ekipu glazbenika te smo tako stvorili jedan novi zvuk koji naprosto obožavam, a za koji sam siguran da ima svoju publiku“, izjavio je Robert.

Atraktivni spot za pjesmu režirala je Sandra Mihaljević, a prikazuje Roberta tamo gdje se on najbolje osjeća, na pozornici, okružen pozitivnom energijom i vrhunskim glazbenicima. “Pjevam od malena, snimao sam pjesme sa mnogim regionalnim uvaženim autorima, čak sam osvojio i nekoliko festivalskih nagrada, no ovaj novi smjer je zapravo ono što sam oduvijek želio. Jedva čekam da stanem na pozornicu Zagrebačkog festivala, a do tada uživajte u videospotu“, poručio je Robert za kraj.