Pamela Ramljak u najizazovnijem izdanju do sad

pamela

Brzu, ljetnu i modernu pjesmu po uzoru na trenutne svjetske trendove snimila je Pamela Ramljak.Na bajkovitim lokacijama uz more i pijesak u Tučepima i Živogošću snimljen je i video spot za pjesmu „Trag njenih usana“. Atmosfera na setu je bila odlična pošto se Pamela i Žanamari znaju već odavno i već su na prvu kliknule jer, kako kaže Pamela, Žana ima oko za detalje. „Samo snimanje je bilo odlično, zabavno i u divnoj atmosferi. Žana i Mario su veliki profesionalci. Žana ima oko za detalje i sjećam se kad sam došla u montažu da sam prvi put doživjela da mi se svaka scena sviđa jer me je napokon snimala žena koja vidi sve kao i ja, tako da je ovo početak naše suradnje što se tiče videospotova. Iako su najavljivali kišu, oba dana snimanja imali smo veliku sreću jer nas je kiša zaobišla.“ – rekla je Pamela prilikom predstavljanja pjesme i spota

Pamelin suprug Mladen joj od početka daje veliku podršku pa je tako bio uz nju i na snimanju spota, a iz prikrajka je svoju mamu gledao i uživao njihov dvogodišnji Antun.
„Snimanje spota bi zaista bilo nemoguće bez mog supruga koji je držao Antuna koji je htio biti dijelom svake scene.“ – kazala je Pamela koja se na kraju zahvalila dečkima iz Sensimar resorta koji su nosili više od 500 metara 200kg težak baldahin s bazena na plažu na 30 stupnjeva.Tekst i glazbu za pjesmu „Trag njenih usana“ je pisao Ante Pecotić, a aranžman i produkciju je radio Bojan Šalamon Shalla.

Spot pogledajte na sljedećem: https://www.youtube.com/watch?v=zxEw2IH232U