Silvije Varga sudionik panela na Festivalu Midem u Cannesu

varga
Član Upravnog odbora HDU-a i ZAPRAF-a te direktor diskografske kuće Dancing Bear Silvije Varga sudjelovao je na panelu koji se održao u lipnju u sklopu Festivala Midem u Cannesu. Tema panela odnosila se stanje nezavisnih diskografskih kuća Europi. Uz Vargu na panelu su sudjelovali i predstavnici diskografskih kuća i glazbene industrije iz Nizozemske, Njemačke, Srbije i Španjolske.Midem u Cannesu jedan je od najvećih sajmova glazbene industrije u svijetu.


To je mjesto susreta stručnjaka iz područja glazbene industrije, mobilnih tehnologija, oglašavanja, brendova, digitalnog sadržaja i distribucijskih platformi.. Midem je mjesto širenja mreže kontakata u industriji, otkrivanja novih stilova glazbe i novih glazbenika te primarno otkrivanja najnovijih trendova u industriji.
Silvije Varga u proteklom mjesecu se može pohvaliti i intervjuom koji je dao upravo za Midemov blog, a u kojem je govorio o životu, glazbi i diskografiji. O čemu je sve pričao saznajte na linku: https://blog.midem.com/2018/05/do-what-you-love-and-maybe-you-will-be-lucky-enough-to-be-successful-interview-with-dancing-bear-records-silvije-varga/