U prodaji CD The Carters “Everything Is Love”

beyonce

U prodaji je album iz radionice Beyoncé i JAY-Z-a – slavni je par pod imenom The Carters objavio novi album “Everything Is Love”. Kao i uvijek, čim su objavli vijest da je album vani, brojke svega vezano uz projekt su vrtoglavo rasle. Stoga ni ne čudi što su već stigle i prve nominacije i to za dodjelu nagrade MTV Video Music Awards.
The Carters su među najnominiranijim izvođačima, uključujući i u kategorijama za najbolji spot, najbolju suradnju, najbolju koreografiju…

Album je najprije zaživio u digitalnom obliku – 24 sata od objave, ekskluzivno je bio dostupan samo na glazbenom servisu Tidal. Album su najavili spotom   “APES**T”. Spot je režirao Ricky Saiz, a snimljen je i slavnom pariškom Louvreu. U samo 24 sata zabilježeno je 7 milijuna pregleda spota, a danas je već na više od 78 milijuna. Odmah nakon objave albuma, “Everything Is Love” je postao najpopularniji termin na Twitteru (Beyonce je #3). U samo 24 sata na društvenim mrežama su bili spomenuti 1.7. milijuna puta u samo 24 sata.

Sve nominacije potražite ovdje..