Žanamari i Joshua Macks objavili novi sexy ljetni videospot

zana

Novim videospotom ”Romantika” Žanamari ljetne temperature dovodi do usijanja. I ovog je puta zapjevala u duetu s Joshuom Macksom, a njihov novi singl ”Romantika” prava je ljetna poslastica u kojoj će se prepoznati svi koji ne gube vrijeme dok čekaju pravu ljubav.Intrigantni tekst govori o tome na što smo sve spremni kad ”podivljaju hormoni”.
Zarazna melodija njihova novog singla ”Romantika” rasplesat će mnoge ovog ljeta na plesnim podijima, a upravo plesom Žana održava svoju savršenu liniju. Zato joj je najmanji problem bio uskočiti u oskudni badić i snimiti sexy scene za novi ljetni videospot. Autor pjesme i aranžmana je Joshua Macks, a spot su radili pod okriljem svoje produkcijske kuće V.R.H. Productions.


Snimalo se na više lokacija – tučepska plaža Dračevac, koja je inače nudistička! Zatim na krovu City Centra u Splitu, fitness centru hotela Medora Auri u Podgori te u prostoru divnog novog Salona SOHO Bottega u Makarskoj.
“Htjela sam pokazati kako mi ovdje u Dalmaciji zaista imamo sve! I urbane i fancy lokacije i mjesta za pobjeći i biti u dodiru s prirodom. Osim toga imamo izvrsnu društvenu scenu! S guštom sam u spot pozvala poznatu instagram bloggericu i fotografkinju Petru Čolak iz Tučepi, vrhunskog hair artista Borisa Vukoju iz Makarske te izvrsnu plesnu skupinu Dance Crew United iz Splita. Kako se stvari na moru uvijek događaju spontano tako smo i noć prije snimanja upoznali egzotičnu crnku Tianu Babić, koja tu ljetuje i pozvali i nju da glumi u spotu!“ – ispričala je Žanamari.

Kako zvuči ovaj uigrani tandem, provjerite na: https://www.youtube.com/watch?v=X-tdj5LxtpU