Igor Delač i „Ljubav“ osvojili radijski eter

 igor

Sa svojim novim singlom „Ljubav“ koji potpisuje autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Ivan i Miroslav Zečić), Igor Delač je nakon samo tjedan dana u radijskom eteru kao „najviši ulaz“ stigao na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR Top 40 (HDU), kao i na 1. mjesto top liste HR TOP 20.
“Stvarno nemam riječi kojima bih opisao ono što trenutno osjećam. Mogu samo reći: zahvalnost i „ljubav“. Od srca se zahvaljujem svim radio postajama i glazbenim urednicima koji su prepoznali moju novu pjesmu „Ljubav“ i uvrstili je na svoje play liste te naravno njihovim slušateljima što su je tako lijepo primili. Moj prethodni singl “Budan", koji je također zasjeo na 1. mjesto HR Top 40, totalno me razbudio i pokazao da je promjena glazbenog izričaja bila pun pogodak. „Ljubav“ je sila koja pokreće svijet i sve pobjeđuje. Neka zato „Ljubav“ na valovima radijskog etera putuje do srca što većeg broja slušatelja, jer "Ljubav" je sve što nam treba.“ – rekao nam je Igor Delač.

Pjesmu „Ljubav“ prati i atraktivan video spot koji je izazvao interes medija i prije njegove objave, a u kojem je zanosna osječka glumica Ivana Soldo Čabraja pokazala još jedan talent plesom oko šipke. Spot je sniman na više lokacija u Osijeku te jednim dijelom predstavlja svojevrsni homage Igorovim domaćim glazbenim uzorima, a to su: Dado Topić, Kićo Slabinac, Dino Dvornik i nedavno preminuli Oliver Dragojević."Ljubav" predstavlja drugi dio Igorove „Trilogije o ljubavi“ koju čine tri pjesme povezane pričom,tekstom i glazbom. Sam kraj pjesme „Budan“ ujedno otkriva i početak pjesme „Ljubav“. Na isti način kraj pjesme „Ljubav“ otkriva početak pjesme „Istina u tami“ čija se objava očekuje krajem godine.„Ljubav je vječna inspiracija i nepresušna tema većine pjesama pa tako i mojih. Gdje ima ljubavi uvijek ima i malo ljubomore i od toga je teško pobjeći. Iz tog razloga ljubav ponekad boli. No, možete li zamisliti svijet bez ljubavi? Ja ne mogu i uvijek su mi na pameti Beatlesi i njihova „All you need is love“.“ – završio je Igor Delač.