Nova udarna turneja škotske komičarske megazvijezde DANIELA SLOSSA

daniel

Izuzetni stand up komičar Daniel Sloss vraća se u Hrvatsku u utorak 30.10. i po prvi puta nastupa u zagrebačkoj Ludoj kući. To je njegovo peto gostovanje u Lijepoj našoj, koju svaki put oduševi svojim nastupima. U odnosu na prošlogodišnju turneju, ovog puta Sloss donosi novi materijal, rasprodanu turneju i globalni uspjeh – TV mreža Netflix objavila je njegove specijale. Jedino što Daniel nikad u Hrvatskoj ne mijenja jest njegov specijalni gost: Kai Humphries.

Daniel Sloss jedna je od najmlađih međunarodnih zvijezda komedije i zbog rastućeg uspjeha showa »X«. To je njegov deseti samostalni show s kojim kreće na svjetsku turneju na kojoj će obići 28 zemalja i održati preko 150 nastupa. U američkom showu Connan gostovao je rekordnih 8 puta, redovito puni najveće dvorane edinburškog Fringe festivala te paralelno nastupa u Londonu, New Yorku i Australiji.

Njegovi stand up nastupi na netu imaju preko 5 milijuna pregleda. Objavio je čak dva cjelovečernja specijala »Dark« i »Jigsaw« za Netflix, s time da su premijerno emitirani 11.09.2018., na Slossov 28. rođendan! I još jedan zgodan podatak, turneju »X« otvara nastup 30.09. u Ljubljani, koji je rasprodan u malo više od tjedan dana! Mogu li Zagrepčani stariji od 16, napuniti Ludu kuću u kraćem roku?

Ulaznice za »X« su u prodaji na linku: www.ulaznice.hr/r/daniel_sloss_x
potražiti ih možete i na nekom od sljedećih prodajnih mjesta: u Aquarius Music shopu, Ludoj kući i ostalim prodajnim mjestima u sustavu Ulaznice.hr !