Novi singl i videospot Tomislava Golubana – Locked Heart

 

goluban

“Locked Heart” je prvi singl s nadolazećeg, desetog studijskog albuma Tomislava Golubana nazvanog ”Chicago Rambler” snimljenog početkom godine, kao što i samo ime kaže, u Chicagu i prvi singl u njegovoj karijeri koji će simultano biti objavljen u SAD i Hrvatskoj.
”Locked Heart” je svevremenska tema jada i tuge nakon što smo ostali slomljenog srca. Beznađe, pa čak i oprost, tipična su blues forma, što bi moglo potvrditi da su, iako na prvu žestoki, blueseri ustvari tipovi prilično meka srca.


Za singl je snimljen i video spot koji je režirao Dinko Pasini, a glavnu žensku ulogu tumači Hana Hegedušić, koja je izjavila: “S Golubanom sam već surađivala, ali sada po prvi put glumim s njim. Pokazao se kao dobar partner. Po prvi put surađujem s Dinkom Pasinijem i moram priznati da se nisam nadala da ćemo tako brzo i efikasno sve snimiti. Želim spotu, bluzerima, ali i svima ostalima sve najbolje i sretno!”.
Tomislava Golubana i njegov bend uskoro možete vidjeti u sklopu Zagorje Blues Etno Festivala koji se od 5. do 8.11. održava diljem Zagorja.
Videospot “Locked Heart” možete pogledati  OVDJE