Ne diraj me, ne diram te – na koga je ljut Vedran Ljubenko?

ljubenko

Kostur pjesme nastao je na raštimanom klaviru njegovih roditelja pa je pjesma u početku zvučala čudno, međutim čim je Vedran napisao tekst spojilo se sve baš kako treba. Vedran je napravio i aranžman te je pjesmu snimio uz pomoć svojih dragih prijatelja Mahira Kapetanovića MahkeyA i Igora Drvenkara, producenta ove pjesme. Uz Mahkeya su u vokalnim dionicama pomogle Bruna Oberan i Elena Stella. Pjesmu prati interesantan spot sastavljen od pokretnih sličica za koje je zaslužan fotograf Matija Vaniček.
“Ni sâm nisam znao u početku što mi ova pjesma točno predstavlja, ali s vremenom se itekako odrazila na moj život, pa sam na neki način osjećaje proživljene od prijašnjih vremena sam sebi potvrdio. Pokušao sam opisati ljudsku psihu u svakodnevnim ljubavnim odnosima, ili se voliš ili se mrziš, tanka je granica. Odnosi su puni manipulacija i sebičnosti, pa tko bolje prikrije, bolje prolazi. Često baziranje na površnim osjećajima i ne shvaćanje jedno drugog dovodi do velikih promjena i oscilacija, razilaženja ljudi ili nastavka odnosa bez imalo žara. Svatko bira u životu što želi”, objasnio je pjesmu Vedran Ljubenko.

Ovom novom pjesmom mladi kantautor, kojeg je publika dobro upoznala u jednoj od najboljih HRT-ovih zabavnih emisija “A strana”, nastavlja niz svojih uspješnica. Pjesme “Ja sam hit”, “Papučar”, “La la la la (Manje je više)”, “Vrijeme da se trgnem” i “Sanjar”, koju je objavio krajem prošle godine, pokazali su snažan autorski i pjevački potencijal mladog glazbenika rodom iz Livna koji je svoju glazbenu naobrazbu završio u Dubrovniku gdje i danas živi. HRT-ov show program “The Voice”, u kojem su ga gledatelji, upoznali pokazao je njegovu nadarenost, “A strana” njegove iznimne vokalne sposobnosti, a autorske pjesme privukle su publiku koja s nestrpljenjem očekuje njegove koncerte.