Poznate face u novom spotu Pravila igre

pravila

Mladi i talentirani glazbenici iz grupe Pravila igre, slave četvrti rođendan benda, a tom su prilikom svoje vjerne fanove odlučili počastiti novim singlom. Kako redovito održavaju komunikaciju s pratiteljima na svojim društvenim mrežama, ovog puta, bend je odlučio da će singl biti pjesma koju odabere publika. Nakon par dana glasanja – odluka je pala na pjesmu „Voli me jedan dan“!
„Ovu pjesmu, za rođendan, posvećujemo svim našim fanovima koji su s nama već četiri godine i vjerno nas prate od samih početaka. Upravo zato smo njima dali da biraju. I nama je pjesma „Voli me jedan dan“ jako draga, tako da nismo imali problem da upravo ona bude novi singl!“


Prateći video broj je presjek njihove uspješne 3D koncertne turneje tijekom koje su posjetili Split, Rijeku, Varaždin, Osijek i Zagreb te na jedan poseban, maštovit i intiman način publici predstavili svoj aktualni album „Kako nam stvari stoje“ (Menart). U spotu se pojavljuju i neka poznata lica hrvatske estrade kao što su Dalibor Petko, Domenica i Mia Dimšić.
Spot za pjesmu „Voli me jedan dan“ režirao je Dario Lepoglavec.
Nakon završetka cijele turneje u veljači, dečki iz benda nisu se odmarali već su se zaputili u Sloveniju gdje su povodom Dana žena, nastupali pred 12 000 ljudi.

Spot možete pogledati na sljedećem : https://youtu.be/igEzJJqgrc8