Stiže sajam sezonskih poslova

sezonac

Iako je posao u turizmu sinonim za sezonske poslove, za rad u sezoni ne traže se samo konobari i kuhari. Mnogi trgovački lanci i logističke kompanije traže radnike za sezonski posao.

U odnosu na 2017. godinu, u 2018. godini broj oglasa za sezonska radna mjesta porastao je za čak 49%, a ove godine se očekuje daljnji porast.

Ovaj tip posla nudi vam mogućnost rada na moru, često uz osiguran smještaj i obroke, a ponekad i uz mogućnost zapošljavanja za stalno.

Sajam sezonskih poslova će tijekom osam dana trajanja, predstaviti tvrtke koje su u potrazi za novim, sezonskim, zaposlenicima.

Sajam je dostupan putem svih uređaja: računala, tableta i mobitela, te omogućuje direktnu izravnu komunikaciju s poslodavcima. Da, kontakt s poslodavcem sada možete ostvariti bez putnih troškova!

Iako se nadamo da vam je životopis uvijek ažuriran, nije na odmet spomenuti da bi to trebalo učiniti prije početka sajma. Provjerite imate li navedena sva prošla radna iskustva, obrazovanje, postignuća, kvalifikacije. Vodite računa da je životopis uredan i dobro formatiran. Ukoliko još uvijek nemate životopis, sada je izvrsna prilika da ga napravite. Možete iskoristiti i MojPosao profil koji vam omogućuje uredno popunjavanje i formatiranje životopisa u par klikova – na vama je da samo popunite informacije.

Iskoristite sajam kao priliku da pronađete posao i predstavite se potencijalnim poslodavcima. od 3. do 10. travnja na www.sezonac.hr

izvor: MojPosao.net