Ti, ja i moja mama predstavlja spot za “Moram da se skuliram”

ti

Nakon što su krajem prošle godine izdali album prvijenac “Teška kao dno”, koji je proglašen jednim od najzanimljivijih izdanja godine, grupa Ti, ja i moja mama ne staje s kreativnim radom. Singl “Moram da se skuliram” uzeli su s još aktualnog albuma te za njega snimili video uradak.Četvrti singl s albuma na nježno ironičan način progovara o pokušaju da se saberemo, vratimo sebi, razlučimo važno od nevažnog. Stihovi “Ako malo nije dovoljno, ništa nije dovoljno” sumiraju ideju pjesme. Kroz pop u kojem dominiraju nešto tamniji tonovi, u pjesmi “Moram da se skuliram” Ti, ja i moja mama spajaju zvuk ’80-ih s modernim indie popom te jednom melankoličnom notom najavljuju dolazak proljeća.

Glazbu i tekst napisala je Ana Opalić, na aranžmanu je radio cijeli bend, dok je miks odradio Dražen Gavrilović u Studio Pod.room, a za mastering je bio zadužen Pavle Miholjević
Videospot je sniman na pustim ličkim obroncima, za kamerom je bila Ana Opalić, a montažu i post produkciju je odradio Noah Pintarić.
Što se dogodi kada se spoji stara i nova postava benda U pol’ 9 kod Sabe? Još jedan bend neobičnog imena – Ti, ja i moja mama. Bend je osnovan u proljeće 2015., a čine ga Martina Zvonić (vokal), Ana Opalić (klavijature), Sandra Sobočanec (gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj).