40 pjesama Beyoncé na live albumu

beyonce

Beyoncé nas je iznenadila albumom uživo na kojem možemo čuti kako je zvučao njezin spektakularan nastup na Coachelli 2018. kojim je odala počast afroameričkim sveučilištima (Historically black colleges and universities, HBCU). Jedno od njih je pohađao i njezin otac.Nažalost, album je zasad dostupan samo u digitalnom obliku.
Uz album, Netflix je objavio i dokumentarac “Homecoming: A Film by Beyoncé”. Dokumentarac pruža uvid u njene emotivne i fizičke žrtve kako bi ostvarila svoj veličanstveni konceptualni nastup.Slavna je glazbenica bila prva tamnoputa pjevačica koja je bila headliner Coachelle pa u to ime, Homecoming odaje počast tamnoputim kolegama i vizionarima koji su je nadahnuli.Film je sniman više od 8 mjeseci, a počinje njezinim povratkom na pozornicu nakon što je rodila blizance.
Za povijesni nastup s epripremala mjesecima – bend je imao probe 4 mjeseca, za ples s više od 150 glazbenika, plesača i drugih kreativaca su također trebala 4 mjeseca. Slavna je glazbenica naravno bila uključena u cijeli proces, odnosno potpisuje režiju nastupa uživo i filma.
“Bio je to jedan od najtežih poslova koje sam radila. Znala sam da moram gurnuti sebe i tim da idemo iza granica odličnog prema legendarnom. Znali smo da ništa poput ovog nije nije nikad napravljeno na festivalu ida treba biti ikonski. Nastup je bio homage važnom dijelu afroameričke kulture…”
Popis pjesama:
“Crazy In Love”
“Freedom”
“Lift Ev’ry Voice And Sing”
“Formation”
“Sorry”/”Me, Myself and I”
“Kitty Kat”
“Bow Down”
“I Been On”
“Drunk In Love”
“Diva”
“Flawless” (Remix)
“Feeling Myself”
“Top Off”
“7/11”
“Don’t Hurt Yourself”
“I Care”
“Partition”
“Yoncé”
“Mi Gente (Remix)”
“Mine”
“Baby Boy”
“You Don’t Love Me (No, No, No)”
“Hold Up”
“Countdown”
“Check On It”
“Déjà Vu”(featuring JAY-Z)
“Run the World (Girls)”
“Lose My Breath” (featuring Kelly Rowland and Michelle Williams)
“Say My Name” (featuring Kelly Rowland and Michelle Williams)
“Soldier” (featuring Kelly Rowland and Michelle Williams)
“Get Me Bodied” (With Solange Knowles dancing)
“Single Ladies (Put a Ring on It)”
“Love On Top”