Edi Abazi ima pravi elektro hit – Poslušajte “Ostani”

Edi Abazi je mladi talentirani glazbenik koji je svoju glazbenu priču započeo prije četiri godine, ubrzo je napravio iskorak i u autorske vode, a sad bi mogao ostati zapamćen po svom novog kantautorskom singlu “Ostani”. Aranžman i miks i mastering potpisuje Seni.
“Pjesmu ‘Ostani’ svrstao bih u house žanr ljubavne tematike. Inspiracija za tekst došla mi je od osobe koju sam upoznao u ekstremnim okolnostima. Baš kroz takve situacije nekako najbolje vidimo tko je stvarno spreman biti tu kada je najteže, a ne samo u lijepim trenutcima. Zanimljivo je kako netko do koga nam je stalo može utjecati na nas život, u ovom slučaju u pozitivnom smislu. Upravo o tome pjesma govori, kako zaboravljam na ono ‘loše’ te nekako postajem bolja osoba i pronalazim dublji smisao za život”, izjavio je Edi.


Edi je u svojoj glazbenoj raznovrsnosti, od klasičnog popa do hip hopa i trapa, našao put koji je upravo fuzija svih spomenutih žanrova. Kao izvođač i kao autor publici se predstavio i duetom “Ljubav nema kraja”s Miom Negovetić. Iza sebe broji i nastupe na velikim pozornicama poput natjecanja Dora i Zagrebačkog festivala, a samo je pitanje vremena u koje će se nove izazove upustiti.

Edi Abazi – Ostani (official lyric video)