“Magični leteći tepih” najavljuje album prvijenac grupe Audio detektiv

zvuk

“Magični leteći tepih” šesti je singl pop rock grupe Audio detektiv kojim najavljuju izlazak debitantskog albuma “Puni kolor sunca” na kojem će se naći deset punokrvnih pop rock pjesama. Glazbu i tekst ovog singla potpisuje Bruno Tkalec, a aranžman cijeli bend. Spot je sniman na raznim urbanim lokacijama u Zagrebu i u klubu Prostor u Čakovcu, a režiju spota potpisuje Vidokk. Energija plesačice Ivone Grubišić, freelance umjetnice i koreografkinje, i energija benda uhvaćena u ovom vizualno atraktivnom spotu sjajna su najava albuma prvijenca koji će svoju koncertnu promociju imati 26. travnja u klubu Spunk.

Audio detektiv nastao je u Čakovcu tijekom 2015. godine na poticaj gitarista i pjevača Brune Tkaleca, koji je zajedno s gitaristom Marinom Kuharićem počeo okupljati nadarene mlade muzičare s ciljem rada na autorskim materijalima. Nakon dolaska Bojana Križana na bas gitari, Matije Vabeca na klavijaturama i Roberta Modlica na bubnjevima, bend se posvećuje dovršavanju albuma, a njihov talent, upornost i trud prepoznala je izdavačka kuća Croatia Records s kojom krajem 2016. godine potpisuju ugovor.
Uz Audio detektiv na njihovom magičnom letećem tepihu odletite put zemlje gdje caruju indie gitarski rifovi. Možda na tom putu sretnete Aladdina i njegov Leteći tepih.