COMEDY FORTRESS FESTIVAL – Festival komedije začinit će DJ-i Adriatic Coastinga

comedy

COMEDY FORTRESS FESTIVAL trodnevni je međunarodni festival komedije koji će se od 12. do 14. srpnja 2019. po prvi put održati na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku.
Radi se o jedinstvenom festivalu takve vrste u Hrvatskoj! Sv. Mihovil tih će dana postati prvom europskom utvrdom smijeha, kreativnog duha i pozitivne energije. COMEDY FORTRESS FESTIVAL okupit će neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice, a projektu se pridružuje i partner Garden Brewery te ekipa Adriatic Coastinga. Oni će se pobrinuti da uz vrhunsku komediju posjetitelji Tvrđave svetog Mihovila uživaju i u vrhunskom glazbenom ugođaju.

Naime, DJ-i Adriatic Coastinga zaduženi su za savršenu atmosferu warm up partija koji će se sva tri dana održavati od 19 do 21 sat na Tvrđavi, a Garden Brewery će svojim craft pivima zasigurno dodatno začiniti uživanje u najljepšem zalasku sunca. Ekipa iz Adriatic Coastinga priprema i program nakon nastupa komičara, pa će svi sudionici festivala do ranih jutarnjih sati uživati u odličnom partyju pod tribinama Tvrđave. Tako će nas u petak 12. srpnja zabavljati DJ OZ, u subotu 13. srpnja za DJ pultom je Pepi Jogarde, a u nedjelju 14. srpnja snage će ujediniti Nick & Pepi.