COMEDY FORTRESS FESTIVAL na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

comedy
Komičarski „headliner“ festivala je veliki Dylan Moran (Black Books, Shaun of the Dead) koji na jadransku obalu donosi novi show, Doctor Cosmos. Festival će upotpuniti njegov irski kolega, Jimeoin, koji trenutno živi u Australiji i koji će pobjeći od melburnške zime i stati u Šibeniku kako bi vas nasmijao na samom početku svojih europskih nastupa.
Iz londonskog SOHO Theatrea dolaze Shappi Khorsandi (Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats), Nish Kumar (The Mash Report) i pobjednica prošlogodišnjeg edinburškog Fringe Festivala Rose Matafeo (Funny Girls). Njima će se pridružiti ruska komičarka koja je prošle godine u Edinburghu nominirana za najboljeg novog izvođača, Olga Koch i Novozelanđanin Javier Jarquin poznatiji po svom popularnom comedy showu s igraćim kartama – Card Ninja, a tu je i komičar Kai Humphries koji je u Hrvatskoj nastupao već nekoliko puta. Također, tu su i jake regionalne snage – Međimurac Vlatko Štampar i Nikola Silić iz Beograda.

Uz organizatore – Aquarius Records i program London Calling Comedy – u odabiru programa sudjeluje i ugledno kazalište komedije – Soho Theatre iz Londona.
Svi programi izvode se na engleskom jeziku, a ljetni odmor na obalama Jadrana teško može biti bolji od ovog.
Trodnevne festivalske ulaznice /12. do 14. srpnja 2019/ Comedy Fortress Festival po cijeni od 500 kn potražite na linku. Festivalske ulaznice dostupne su samo do 15. svibnja, nakon tog datuma počinje prodaja ulaznica po danima. Ulaznice za prvi i drugi dan stajat će 180 kuna, a za treći dan kada nastupa Dylan Moran 280 kuna.
* POPUST NA SMJEŠTAJ
Kupnjom ulaznice za festival ostvarujete popust od 10 posto na smještaj u: https://www.amadriapark.com/ . Prilikom kupnje ulaznice dobit ćete KOD koji unosite prilikom rezervacije smještaja.
Sve novosti vezane uz ovaj festival možete pratiti na facebook stranici: https://www.facebook.com/comedyfortressfestival/