Grupa Nola stiže na Sea Star Festival

nola
Iako je već 13. tjedan na ljestvici HR top 40, “Imam tebe” grupe Nola i dalje ima uzlazni smjer pa ne čudi što je pulski bend najavljen kao jedan od headlinera Sea Star festivala. Popularni festival se održava u Umagu od 23. do 26. svibnja, a Nola će nastupiti na samom vrhuncu Sea Stara, u subotu 25.5.
“Radujemo se nastupu na velikom Sea Star festivalu u Umagu. Povest ćemo publiku na put Iznad oblaka, izmamiti im Osmijeh, pokazati im Moj svijet, reći da može Drukčije … Najsretniji smo kad sviramo.” – kaže ekipa iz grupe Nola.


Prošle godine Nola je proslavila dvadeset i pet godina benda te zajedničkog rada i stvaranja, što su obilježili izdavanjem kompilacije imena “25”, ali nisu dugo čekali da nas iznenade novim materijalom te opravdaju status kultnog benda na sceni. Zato je početak 2019. bio pravo vrijeme za novu stranicu, novi singl, novi spot, a uskoro i novi album.
“Pjesmom “Imam tebe” zatvorili smo obljetničko slavlje. Redateljica Katarina Radetić iskoristila je dvadesetpetogodišnji put kao scenarij za spot i napravila trominutnu vožnju kroz naš život. I nas je ugodno iznenadila svojom vizijom.” – kažu iz Nole te nastavljaju o novostima koje nam pripremaju – “Za razliku od prošle godine kada smo slavili ono što je bilo, ove godine ćemo slaviti novonastale pjesme. Uskoro stiže još jedan singl, na pomolu su jako zanimljive suradnje, završavamo album…Ova godina ima predznak novo.”